portál uživatelů
softwarů Autodesk

Využití Fusion v čistě dámské autodílně

Strojírenství   |   Fusion 360

Využití Fusion v čistě dámské autodílně

Nabízíme Vám vhled do netradičního prostředí, ve kterém aplikace Fusion 360 pomáhá automechaničkám při modelování náhradních dílů do aut, které se dnes již průmyslově nevyrábějí. Podívejte se s námi na příběh z čistě dámské autodílny. Vyrábějí a opravují se zde krásné nákladní Chevy trucky. 

Jako člen sítě Autodesk Outsight Network uspořádaly Fusion 360 a Autodesk Research v garáži Girl Gang Garage třídenní workshop Fusion 360. Snadné využití aplikace Fusion 360 pomohlo týmu Girl Gang Garage velice rychle odstanit nedostatky  a vyplnit mezery v dovednostech, které jim scházely. Díky vývoji cloudových produktů byly schopny rozšířit svůj záběr a poskytnout nabyté dovednosti i pro svůj mezinárodní tým.

Ptáte se, jak příběh této společnosti vznikl? Girl gang garage byla založena v roce 2016 na základě myšlenky, kterou měl dlouholetý televizní moderátor a zastánce postavení žen v řemeslech Bogi Lateiner, a tou bylo zahájení výroby nákladního auta „Chevy Montage“ výhradně pro ženy. Myšlenka měla zcela ohromující odezvu a nyní tato garáž nabízí různé projekty a příležitosti profesního rozvoje pro ženy. V současné době zde působí ročně více než 200 žen. Pokud si nedokážete představit, jak tato práce probíhá, podívejte se na naše exkluzivní video!

Jedinečná Girl gang garage